:

Fraaai Wonen

Grotestraat 55, Almelo

4.7/ 5

Wie is Fraaai Wonen? Fraaai Wonen is een woon- en kadowinkel en biedt hoogwaardige producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ben je op zoek naar mooie meubels, zonwering, fraaaie woonaccessoires of ecologische verf ? In combinatie met ons deskundige advies maken wij van jouw huis een thuis. Ook voor dat ene leuke kado, zoals Flower in a Bottle of sieraden van het gave merk Qoss ben je bij Fraaai Wonen aan het juiste adres. Wij helpen en adviseren je graag met de aanschaf van de meest unieke en fraaaie kwaliteitsproducten voor jouw inrichting. Wij denken met je mee en onderscheiden ons door onze uitstekende klantenbeleving. Voor het juiste woon,- kleur,- en styling advies ben je bij ons aan het juiste adres! We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen! We verheugen ons op jouw komst. Kom gerust langs in ons mooie pand, de koffie staat klaar.! Lees verder

Wie is Fraaai Wonen?

Fraaai Wonen is een woon- en kadowinkel en biedt hoogwaardige producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ben je op zoek naar mooie meubels, zonwering, fraaaie woonaccessoires of ecologische verf ? In combinatie met ons deskundige advies maken wij van jouw huis een thuis. Ook voor dat ene leuke kado, zoals Flower in a Bottle of sieraden van het gave merk Qoss ben je bij Fraaai Wonen aan het juiste adres. 

Wij helpen en adviseren je graag met de aanschaf van de meest unieke en fraaaie kwaliteitsproducten voor jouw inrichting. Wij denken met je mee en onderscheiden ons door onze uitstekende klantenbeleving. Voor het juiste woon,-  kleur,- en styling advies ben je bij ons aan het juiste adres!

We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen!

We verheugen ons op jouw komst. Kom gerust langs in ons mooie pand, de koffie staat klaar.!