:

Aan Tafel Geschenken en Fraai Wonen! gaan samenwerken

Heuglijk nieuws voor de binnenstad: Maria van der Zwaag-Vloedbeld van Aan Tafel Geschenken en Iris Jonker van Fraai Wonen! slaan de handen ineen. Binnenkort zullen zij zich samen in het pand van de Boekenvoordeel vestigen, dat centraler ligt dan hun huidige winkellocatie en stukken groter is dan hun eigen winkels op dit moment. Een mooie stap voor de winkels die beide cadeau- en woonartikelen verkopen. 

Om dit pand hieronder gaat het. 

Het ambitieuze project vraagt echter nog wel wat geduld. Zij krijgen pas op 1 juni de sleutel van het nieuwe pand. Vanaf die datum moet er nog flink worden verbouwd. Onder andere de vloer wordt aangepakt. Het is een win-win-situatie waarin de ondernemers naar hartelust hun tanden kunnen zetten. Iris Jonker is namelijk interieurstylist en de grote collectie van Maria kan wel wat extra ruimte gebruiken om tot z'n recht te komen. Genoeg creatief kluswerk dus.

Op 1 juli willen ze hun gezamenlijke nieuwe winkel openen. 

Met de samenwerking zelf zit het wel snor. Maria en Iris hebben elkaar leren kennen door hun winkels in Rondje Noord. Iris zegt hierover: 'Maria en Wim zijn zulke betrouwbare en lieve mensen. Betere schoonouders kun je je niet wensen, dat zijn ze trouwens niet van mij hoor.' 

Hoe hun beide collecties in de winkel komen te staan? Gezellig kriskras door elkaar.