:

Bar Biertje

Grotestraat 87, Almelo

4.1/ 5

Café Bar-Biertje is een gezellige kroeg in het hartje centrum van Almelo. Door de grote variatie in muziek en dat er regelmatig live wordt gezongen door artiesten en gasten gaat het dak er vaak af! Heeft u geen zin om uw feest of bedrijfsfeest zelf te organiseren? Wij wel, en hebben vele mogelijkheden om de avond tot een succes te maken. Tevens hebben we een verwarmd terras om tot in de late uurtjes buiten te zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Lees verder


Café Bar-Biertje is een gezellige kroeg in het hartje centrum van Almelo. Door de grote variatie in muziek en dat er regelmatig live wordt gezongen door artiesten en gasten gaat het dak er vaak af! Heeft u geen zin om uw feest of bedrijfsfeest zelf te organiseren? Wij wel, en hebben vele mogelijkheden om de avond tot een succes te maken. Tevens hebben we een verwarmd terras om tot in de late uurtjes buiten te zitten onder het genot van een hapje en een drankje.

  • Biercafé, Eetcafé
  • Cash, Maestro
  • Stadshart

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.