:

Madeleine Boutique Elle

Grotestraat 150, Almelo

5/ 5

In onze winkel vindt u tijdloos mooie mode voor de vrouw met een eigen stijl. Komt u eens kijken en ontdek onze fraaie collectie mantels, costuums, en beeldige colbertjasjes uitgevoerd in prachtige stoffen waaronder handgeweven Donegal Tweeds van Magee, Harris Tweed en wol/alpaca van o.a. Anna Lascata, van Laack en Schneiders Salzburg. De uitgebreide collectie prachtige vesten en pullovers in o.a. merino-, geelong- en lambswool, cashmere, alpaca en blends van Inis Meáin, Harley of Scotland, William Lockie en Barnett and Barnett. Laat u verleiden door de mooie collectie blouses, rokken, pantalons, ceintuurs en shawls van merken zoals van Laack en Schneiders Salzburg. Lees verder

In onze winkel vindt u tijdloos mooie mode voor de vrouw met een eigen stijl. Komt u eens kijken en ontdek onze fraaie collectie mantels, costuums, en beeldige colbertjasjes uitgevoerd in prachtige stoffen waaronder handgeweven Donegal Tweeds van Magee, Harris Tweed en wol/alpaca van o.a. Anna Lascata, van Laack en Schneiders Salzburg.

De uitgebreide collectie prachtige vesten en pullovers in o.a. merino-, geelong- en lambswool, cashmere, alpaca en blends van Inis Meáin, Harley of Scotland, William Lockie en Barnett and Barnett. Laat u verleiden door de mooie collectie blouses, rokken, pantalons, ceintuurs en shawls van merken zoals van Laack en Schneiders Salzburg.