:

Bay Lee

Grotestraat 52, Almelo

Bay Lee Van woensdag tot en met zaterdag kun je terecht bij Kylie Jones (34) die voor haar webshop www.baylee.nl nu ook een fysieke locatie heeft zodat je alle kleding, schoeisels en accessoires die online staan direct kunt voelen, passen en uiteraard kunt meenemen naar huis! Het persoonlijke contact in de winkel is natuurlijk altijd prettig; je kunt er terecht voor kleding en stijladvies. Mocht je na al dat winkelen toe zijn aan een beauty behandeling, of wil je graag je haar mooi stijlen voor een feestje die past bij je nieuwste outfit? Ook dan kun je bij Kylie terecht! Sinds negen jaar is ze mede-eigenaar van kapsalon Velvet Monkey aan de Wierdenssestraat in Almelo. Al nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk ‘m via www.baylee.nl of wandel spontaan binnen bij de Grotestraat 52. Lees verder

Bay Lee

Van woensdag tot en met zaterdag kun je terecht bij Kylie Jones (34) die voor haar webshop www.baylee.nl nu ook een fysieke locatie heeft zodat je alle kleding, schoeisels en accessoires die online staan direct kunt voelen, passen en uiteraard kunt meenemen naar huis!

Het persoonlijke contact in de winkel is natuurlijk altijd prettig; je kunt er terecht voor kleding en stijladvies.

Mocht je na al dat winkelen toe zijn aan een beauty behandeling, of wil je graag je haar mooi stijlen voor een feestje die past bij je nieuwste outfit? Ook dan kun je bij Kylie terecht! Sinds negen jaar is ze mede-eigenaar van kapsalon Velvet Monkey aan de Wierdenssestraat in Almelo.

Al nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk ‘m via www.baylee.nl of wandel spontaan binnen bij de Grotestraat 52.

  • Accessoires, Damesmode
  • Cash, Maestro
  • Stadshart