:

Parkeergarage StadsBaken P9

Stadhuisplein 2, Almelo
  • Tarief: 1ste en 2e uur € 2,00; 3e en 4e uur € 1,00 Maximum dagtarief: € 6,00

Welkom in Almelo. Parkeergarage bij het oude stadhuis. Makkelijk parkeren voor bezoekers van het centrum en het winkelgebied noord én zuid. Lees verder

Welkom in Almelo. Parkeergarage bij het oude stadhuis. Makkelijk parkeren voor bezoekers van het centrum en het winkelgebied noord én zuid. 

Uitrijden met uw parkeerkaartje is altijd mogelijk

Een bijzonder handige extra mogelijkheid is de “Creditcard in – creditcard out” methode. Bij het inrijden van de garage biedt u uw creditcard aan bij de inrijzuil, waarna de slagboom opent. Bij vertrek kunt u met dezelfde kaart naar de uitgang rijden en uw kaart aanbieden bij de uitrijzuil. De slagboom opent en u kunt wegrijden. U hoeft NIET langs de betaalautomaat en dat scheelt tijd. Uw creditcardmaatschappij zorgt voor de afrekening.

Kunst
Een goed en vroeg voorbeeld van een nauwe samenwerking tussen de kunstenaar Sies Bleeker en architect Ton Mensink. Dit kunstwerk bestaat uit verticale gevelbanen, afgewisseld met open geveldelen en is zo sterk verweven met de architectuur dat het vaak niet eens als kunstwerk wordt opgemerkt.

Tarief: 1ste en 2e uur € 2,00; 3e en 4e uur € 1,00
Maximum dagtarief: € 6,00  • Auto
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Stadskade