:

Zomers Almelo: Zomeravondconcert bij het Stadslab zoekt sponsoren

29 juni is nog ver weg, maar voor een groots evenement als Zomers Almelo kunnen de voorbereidingen niet vroeg genoeg beginnen. Dit geldt ook voor de planning (en realisatie) van het Zomeravondconcert bij het Stadslab, dat hier deel van uit maakt. Dit concert wordt gegeven door orkest De Eendracht en vindt plaats bij het Stadslab, een sfeervolle eventlocatie op het Indiëterrein dat is af te huren.  


Het mooie hiervan? Het concert is volledig gratis te bezoeken. Je kunt nu alvast je handen warm wrijven bij het vooruitzicht van die zwoele zomeravond aan het water, vergezeld door muziek van onder andere Elton John en Coldplay 

Al is het Zomeravondconcert gratis te bezoeken, er moet toch het één en ander betaald worden. Immers; voor niks gaat de zon op. Daarom doet Almelo Events een beroep op sponsoren. Ben jij of ken jij iemand die bereid is om het concert te sponsoren (dit kan voor een bedrag tussen de 100 en 500 euro), laat het Almelo Events dan weten! Je krijgt hier ook wat voor terug, zoals de vertoning van de eventuele bedrijfsnaam en logo tijdens het concert en het benoemen van de (bedrijfs)naam op social media. Hier vind je meer informatie.