:

Workshops in Almelo

Stroop de mouwen maar op, want er is werk aan de winkel. Misschien zie je het niet aan de oppervlakte, maar in Almelo zijn er tal van bijzondere workshops te beleven. Verrijk je kennis op het gebied van allerhande interessante ambachten en laat je inspireren. In plaats van kunst kijken, de kunst afkijken en het zelf maken.  

Chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino 

Bij Torino maken ze er wel chocola van. Letterlijk. Sinds kort kun jij ook aan het roer staan van je eigen chocoladecreatie. Elke koopzondag organiseren zij namelijk een workshop. Benieuwd? Hou dan hun Facebookpagina in de gaten en schrijf je snel in, want de workshops bij hen gaan als een trein. Prijzen variëren per workshop.  

Tapasworkshop bij Solera 

Lekker zonnige tapas maken bij Solera. Haal de zomer alvast in huis en geniet. Voor 35 euro kun je gezellig tapas maken onder begeleiding, met een groep vanaf 15 personen. Wie weet doe je nog inspiratie op voor je komende feest. Voor meer informatie of om je in te schrijven, bel naar Solera met het volgende nummer: 0546-803011. 

Naaiworkshop bij Huis van Lydia 

Bij Huis van Lydia aan de Grotestraat 187A kun je naailessen volgen. Zo krijg je de vaardigheid om je eigen kleding te repareren. Omdat kleding naaien een vak apart is, gaan hier meerdere lessen overheen. Om die reden bedraagt de bijdrage 29,95 per maand. Beginnen je handen al te jeuken om dit mooie vak te leren? Neem dan contact op met Huis van Lydia.