:

Valentijnsdag in Almelo

Almelo maakt zich op voor de liefde. Voorzichtig aan begint de binnenstad roze te kleuren14 februari is het namelijk Valentijnsdag, de dag om de liefde eens onder de loep te nemen. Dit kan samen, maar ook als vrijgezel die graag stil wil staan bij zelfliefde. Het zit 'm vaak in de kleine dingen; dat ene lekkere gerecht koken dat je normaal gesproken te duur vindt. Een gezichtsbehandeling bij een salon, om 8 uur een wandeling maken bij de opkomende zon, taart. 

Wil je je laten inspireren hoe je de liefde kan vieren in de binnenstad? Lees dan verder.  


Chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino 

Bij Torino werken ze met liefde aan de mooiste Valentijnsdagcreaties. Denk hierbij onder andere aan harten gevuld met chocola, bijzonder servies van Bunzlau en chocoladerepen met een liefdevolle tekst (naar keuze).  

Nielz 

Vier de kalverliefde. Nielz doet wat bijzonders op Valentijnsdag: ze organiseren het Valentijnsdiner op 14 februari, speciaal voor kinderen. Voor 14 euro per persoon heeft Nielz een kindermenu samengesteld waar je samen van kan genietenSmaakt dat naar meer? Aarzel dan niet en meld jezelf (of je kind) aan, want vol = vol. 

Hunkemöller  

Liefde gaat door de maag, maar het oog wil ook wat. Om dat te bewerkstelligen heeft Hunkemöller de collectie ‘love is the gift’ in het leven geroepen. De boodschap met deze lingerie is om in de eerste plaats jezelf lief te hebben. Benieuwd? Neem hier alvast een kijkje.  

SoLow

Ook bij SoLow kun je de liefde vieren met een klein aardig gebaar (bijvoorbeeld dit schattige beertje hieronder). Ook daar heeft men zich opgemaakt voor het liefdesseizoen. De collectie omvat diverse diverse geschenken, van schattig naar stout. Neem vooral zelf een kijkje en omgeef je door roze. 

Lucardi

Sieraden, het klassieke geschenk om de liefde mee te vieren. Lucardi heeft daarom onder andere een speciale actie waarin je een ketting met het initiaal voor je liefde kan laten graveren voor nog geen 10 euro, of een tweede vriendschapsring gratis. Da's nog eens lieflijk.