:

Uitgelicht: Klein Montmartre

Op 17 mei vindt tussen 10:00 en 17:00 op de Koornmarkt Klein Montmartre plaats. Tijdens dit kunstzinnige evenement zal de groep schilders de Peinturisten hun werken exposeren om hun talent te laten zien aan het winkelende publiek. Zo willen zij de bekendheid van hun groep te vergroten en hopelijk nieuwe leden inspireren om zich aan te sluiten bij hen

De naam ‘Klein Montmartre’ is niet uit de lucht gegrepen: het is de naam van het plein achter de ‘Sacre Coeur in Parijs, traditioneel een plek waar kunstenaars vaak samen komen.  

Schilderen is een reis waarbij je je continue ontwikkelt en nieuwe technieken leert. Dit doen de leden van de Peinturisten wanneer zij bijeenkomen, door elkaar tips te geven en zo samen te groeien. Daarnaast is samen schilderen ook gewoon gezellig. Inmiddels is er een kleine wachtlijst, maar laat dit de geïnteresseerden niet deren. Lees hier meer informatie over de groep. 

Kom dus vooral een kijkje nemen op de Koornmarkt op 17 mei en wie weet ontdek je wel een nieuwe hobby, of wakker je een oude aan.