:

Restaurant Ledeboer timmert hard aan de weg

Restaurant Ledeboer timmert hard aan de weg van succes, en de resultaten mogen er zijn. Zo hebben ze in 2022 een plekje veroverd in de prestigieuze Gault&Millau gids, vergelijkbaar met de Michelingids. Deze gids licht onder andere de punten uit van het restaurant: prijs-kwaliteitverhouding, toegankelijkheid voor mindervaliden en aircondioning. Dat laatste lijkt op moment van schrijven misschien niet zo relevant, maar in de lente en hartje zomer is een aangename verkoeling terwijl je van je eten geniet geen overbodige luxe.

2022 is om nog een andere reden een succesjaar voor het restaurant: Ledeboer is in de top 5 van beste restaurants van Nederland opgenomen in de restaurantgids van TripAdvisor. Chefkok Rick Blanken omschrijft hun succesformule als volgt: ‘Voor mij is het belangrijkste dat we gezelligheid uitstralen. Je moet een warm gevoel krijgen. Ik kook heel klassiek, maar wel in een nieuwe stijl. Het is echter niet zo dat je hier opeens vuurwerk aan tafel krijgt, of rookijs. Dat soort dingen doen we niet. Het eten moet gewoon donders lekker zijn. Dat is een van mijn kreten. Donders lekker. Daar komen de gasten voor terug.’

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier hun menu en boek een arrangement naar keuze.