:

Pasen: lentedecoratie voor je huis

Pasen schreeuwt ‘lente'. Vrolijke kleuren zoals groen, geel en oranje schieten als paddenstoelen, eh, krokussen uit de grond. De dagen lengen, wat deze week mooi tot uiting komt nu de zon zich meer en meer laat zien. Tijdens een avondwandeling kun je de vogels horen fluiten in de eeuwige strijd om een partner.  

De lente is echter niet voorbehouden aan de buitenlucht: je kan 'm ook naar binnen halen. Hoe?  


Wat dacht je van een mooie paastak, gedecoreerd met eitjes die je bij bijvoorbeeld bij de winkel van Fraaai Wonen en Aan Tafel Geschenken kan halen? Dit samenwerkingsverband tussen twee winkels bevindt zich aan de Grotestraat 55 en bevat allerlei moois voor je huis: van aandoenlijk en bijzonder Engels servies tot aan lampen en seizoensdecoratieDenk bijvoorbeeld aan theekopjes met vogeltjes en lentebloeiers. Er is voor elk wat wils, van schattig en landelijk tot stoer. Ontdek en kom erachter welke lentedecoratie bij jou past.  

Van der Bijl is nog zo'n zaak. Deze bedden- en woondecoratiezaak windt er geen doekjes om en gaat voor kwaliteitOf het nu gaat om een nieuwe boxspring tot servies. Over servies gesproken: Van der Bijl verkoopt het populaire HKLiving servies. Dit zijn echte kleurrijke eyecatchers die een paasontbijt gegarandeerd een stuk vrolijker zullen maken.  

Hou je van mooi en toegankelijk? Bezoek dan eens de Hema, waar het bol staat van de lente- en paasartikelen. De keuze is reuze, of het nu gaat om een speciale paastaart, eierwarmers of hangers voor aan de paastak.