:

Pasen in je eigen nest

Het is volledig te begrijpen: de lente, vrolijkheid en gezelligheid kun je waarderen, maar de drukte wat minder. Je voelt er weinig voor om in de rij te staan bij een Paasbrunch terwijl iemand per ongeluk een ellenboog in je zij douwt. Waar je nog minder zin in hebt zijn de herrie en schreeuwende kinderen (andermans schreeuwende kinderen). Over de IKEA nog maar niet te spreken. Wat jij wil is rust en gezelligheid in besloten kring. Alleen of met je familie: het is om het even. De lusten maar niet de lasten van uren in de keuken staan om een hele brunch in elkaar te flansen.  


Toch zal er wat moeten gebeuren, want Pasen zonder eten is als monchoutaart zonder monchou: een grote misser. Gelukkig zijn er opties waarbij je de ontspanning en gezelligheid hebt van een besloten Pasen zonder alle drukte en gedoe.  

Denk bijvoorbeeld aan de Paasbox van Party FoursDeze uitgebreide box is van alle gemakken voorzien: broodjes, eiersalade, kipkerriesalade, scones, quiche et cetera. Het mooie? De box is volledig glutenvrij. De kosten zijn 29,95 per box en zijn deze week (t/m zaterdag 23 maart) nog te bestellen. Check de Facebookpagina voor meer informatie.  

Een andere optie is de brunchbox van de Broodbode. Voor 14,95 per persoon krijg je drie halve broodjes, verse jus, fruitsalade, een gekookt eitje en een zoete verrassing. Geef hier je bestellingen door.