:

Paasspecial: eieren

Beschilderen, in de Paastak hangen, opeten. Als er iets symbool staat voor Pasen, dan zijn het wel eieren. De betekenis hierachter is kort gezegd vruchtbaarheid, leven.  

Eieren zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Of je nu met je vrienden een ei-eetwedstrijd wil organiseren of de kleintjes wil vermaken met eieren en verf, Almelo zal je op je wenken bedienen. In de stad zijn er namelijk eieren in overvloed. 

Waar dan zoal? Lees vooral verder.  


Chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino 

Geen Paasspecial is compleet zonder Torino te noemen. In de chocolaterie besteden ze namelijk grote aandacht aan het maken van de mooiste, lekkerste chocoladecreaties. Bij Torino kun je zelf je eitjes (bonboneitjes vanwege de kwaliteit) uitzoeken in tig smaken of één van de andere vele Paascreaties uitzoeken, of de eigenaren Wendy en Luna om maatwerk vragen. Hier kan veel. 

Fraaai Wonen 

Bij Fraaai Wonen zijn allerlei bijzondere eieren verkrijgbaar. Deze zijn helaas niet te eten, maar wel om aan je Paastak te hangen of een bloemstuk mee te versieren. Snuffel eens rond in de winkel en wie weet kun jij ze spotten. Originele eitjes met een hoog schattigheidsgehalte. Wat nog meer: servetten met eieren erop voor bij de brunch! 

Hema 

Passeer je toevallig de Hema? Neem dan eens een kijkje in hun Paasassortiment. Ook zij hebben eitjes in allerhande smaken (voorverpakt en zelf samen te stellen in een bakje) en divers Paasdeco. Schattig en uitnodigend. Denk bijvoorbeeld aan Paaseitjes met tompouce-smaak.