:

Pareltjes in Almelo - Torino’s huisgemaakte chocola

Bijzondere pareltjes hoeven niet verborgen te blijven. Daarom lichten we ze uit in de Almelo City App, waar ze kunnen schitteren.

Wist je dat ze bij chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino unieke huisgemaakte chocoladeproducten verkopen? Eigenaren Wendy en Luna steken heel wat uurtjes werk achter de chocolademachine om bijvoorbeeld repen met persoonlijke teksten te maken, of chocoladeharten die zij op zeer creatieve manier decoreren. Wat hen betreft mag heel Almelo en omstreken weten wat ze in huis hebben. 

Wist je dat zij ook (logo)bonbons maken op bestelling? Dit handwerk bestaat uit meerdere lagen chocola en vulling van goede kwaliteit en wordt tot op de gram nauwkeurig uitgevoerd. Bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven die zichzelf of hun klanten een mooi presentje willen geven. 

Wat in het oog springt in hun creaties is de persoonlijke touch en het overduidelijke plezier dat ze hebben in hun werk. Elk chocoladeproduct is gemaakt met aandacht en zorg.

‘We kunnen best veel met chocola en denken graag mee, maar we willen dat meer mensen weten dat we maatwerk chocoladeproducten op bestelling aanbieden.’

En neem maatwerk gerust letterlijk. Of je voor kerst nu dertig chocoladekerstbomen wil met roze callets voor je vrouwenkickboksclub of een reep bezaaid met rumbonen omdat opa die zo lekker vindt, alles is bespreekbaar. 

Dus waar wacht je op? Neem contact op met Torino en trakteer jezelf of een ander op heerlijke chocola om je vingers bij af te likken. Je krijgt er geen spijt van.