:

Paasplezier in de binnenstad

Met Pasen in aantocht is er allerlei moois te scoren in de binnenstad. Of het nu gaat om een mooie deal, knutselsets of heerlijke chocola! Hieronder staat een overzicht van een aantal winkels die de paaskriebels niet onder stoelen of banken steken.

Torino. Bij chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino pakken ze uit met Pasen. Zo hebben ze een grote collectie smaken ‘paasbonbons’ die je naar wens samen kan stellen en worden er allerlei creatieve en unieke paasproducten bedacht. Kom langs en zie het zelf!

Hema. De Hema heeft een schattig en vrolijk paasassortiment waarmee je je paastafel die extra vrolijke flair kan geven. Denk bijvoorbeeld aan een Nijntje broodplank en eierwarmers.

Action. Ook bij Action zal Pasen niet ontbreken. De budgetvriendelijke winkel heeft bijvorbeeld voor kinderen (en volwassenen die van knutselen houden) prachtige knutselsets te koop zodat je je kroost en jezelf uren zoet kan houden!

Theaterhotel Almelo. Paasarrangement. Voor iedereen die de paasgezelligheid overdag wil combineren met een overnachting is er het Paasarrangement bij het Theaterhotel genaamd Vrolijk Voorjaar. Dit bestaat uit o.a. een overnachting, uitgebreid ontbijt en driegangendiner.

Heb je meer Paasdeals gespot? Laat het weten in een bericht hieronder ;).