:

Tips voor Pasen in de binnenstad

Aankomend weekend is het al Pasen. Voor iedereen die het bereiden van een Paasetentje wil uitbesteden is er goed nieuws: in de binnenstad bieden allerlei horecagelegenheden wat lekkers aan! Dit weekend hoef je dus niet thuis eieren te vullen als je daar geen behoefte aan hebt.

Trakteer jezelf, je vrienden en familie op een lekkere Paasbrunch en op gezelligheid in de stad. Hieronder staan de tips. 

The Shamrock: Paasontbijt & Brunchbuffet. Voor 17,50 kun je naar hartenlust van een heerlijke brunch genieten. Zie niet langer op tegen het bereiden van tig gerechten en besteed het lekker uit. 

Natuurhus Almelo: Brunchen en eieren zoeken. Wat is er nu beter dan een Paasbrunch in een natuurlijk speelparadijs? Een Paasbrunch in een natuurlijk speelparadijs met een zonnetje en zo'n 18 graden. Dat laatste kunnen we niet beloven, wel dat het Natuurhus symbool staat voor gezelligheid en groene sfeer.

Theaterhotel Almelo: Brunchen, springen, spelen en eieren zoeken. Da's een hele mond vol, maar reken maar van yes dat degenen die niet stil kunnen zitten zich hier zullen vermaken. Het Theaterhotel heeft namelijk naast de brunch ook een springkussen opgezet, er is een clown en een Paashaas en er kunnen eieren worden gezocht. 

Brownies&DownieS: Paasontbijt. Gezelligheid kent geen tijd, maar dit ontbijtje toch wel. Tussen 9:30 en 11:00 kun je op 6, 7 of 8 april ontbijten bij de nieuwe B&D-vestiging aan de Waag. Leuk meegenomen: je krijgt dan ook een tegoedbon van 12,50 voor the Gallery Brandstore.

Paaslekkers van topkwaliteit: Torino's Paasbonbons en meer. Goed, je hebt besloten Pasen lekker thuis te vieren. Waar haal je dan de beste eitjes van heel Almelo? Bij Torino natuurlijk. Verras jezelf, vrienden en familie met de heerlijkste Paascreaties en kom gezellig langs bij chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino.