:

Ontdek Almelo met de City App en de Infopunten.

Je strijkt neer in Almelo en kan niet wachten om onze mooie stad te verkennen. Misschien kom je hier om te shoppen. Misschien om een dikke hamburger te scoren, of juist een kopje thee met een lekkernij. Nu je hier toch bent, word je wellicht warm van een fijne wandeling langs de bezienswaardigheden in de stad.  


Dus waar te beginnen? Dat je dit leest betekent al dat je goed op weg bent. Met de Almelo City App kun je de binnenstad verkennen als nooit tevoren? Bijvoorbeeld door je locatie aan te zetten, een zoekterm invullen als ‘hamburger’ en de app z'n werk laten doen. Dan krijg je de snelste route van jouw locatie naar de dichtstbijzijnde plek met hamburgers. Daarnaast vind je in het menu meer handige informatie, zoals de agenda met wat er in Almelo allemaal te doen is de komende tijd, nieuwtjes over de stad en parkeerinformatie.  

Ben je meer van de offline informatie? Dan zijn er diverse infopunten in Almelo met flyers. Hierop staan bijvoorbeeld wandelroutes, voorstellingen en exposities die in Almelo te bezichtigen zijn. Ook kun je bij deze punten zelf je vragen stellen. Zo zullen de medewerkers van Almelo Promotie je vragen altijd van harte beantwoorden. Voor een compleet overzicht van deze punten, klik hier.