:

Naar de bios in Almelo: wat draait er nu?

Bij Movie Unlimited in Almelo draait er van alles. Of je nu naar een gezellige familiefilm wil, van een ouderwets potje knokken en knallen houdt of wil schaterlachen om vermakelijke humor; het kan hier allemaal.  

Naar de bios gaan is genieten op groot scherm, zonder zorgen en met een lekkere snack op schoot.  

Hieronder worden een paar films uitgelicht die op het moment van schrijven al te zien zijn, of zeer binnenkort uitkomen. Ter inspiratie. 

 

De Tatta's 2

's Lands favoriete tatta's zijn terug! De familie van Kampen staat echter voor grotere uitdagingen dan ooit. Deze keer moeten ze hun geliefde wijk van de sloop behoeden en tegelijkertijd hun familiebanden intact houden. Een Nederlandse comedy die geschikt is voor iedereen van 12 jaar en ouder.  

Wonka

Roald Dahl's magische chocolatier Willy Wonka keert terug naar het grote doek. Deze familiefilm is even indrukwekkend als ontroerend. De film volgt een jonge Willy Wonka met een grote droom. Laat je meevoeren door een magisch indrukwekkend schouwspel in de bioscoop. 

Madame Web (vanaf 15 februari) 

Madame Web is de verfilming van één van Marvel's meest mysterieuze superheldinnen. Duik in de achtergrond van een mutant met telepathische krachten die ooit door haar ziekte haar leven verlamd doorbracht.   

Voor een uitgebreider overzicht van de (komende) films, klik hier.