:

Museumweek: gratis naar het Stedelijk Museum Almelo

Binnenkort gaat de nationale Museumweek weer van start. Van 30 maart t/m 5 april kun je landelijk verschillende musea gratis bezoeken op vertoon van andermans Museumkaart. Dat lees je goed: het maakt niet uit van wie de kaart is, zolang hij maar niet van jou is.  


Waar Museumkaarthouders het hele jaar door kunnen genieten van gratis toegang tot musea, gaat dit idee een week lang op de schop. Ontfutsel een kaart van je bakker, oma of cursusleider: het is om het even. Als je samen met de eigenaar van de Museumkaart een museum wil bezoeken kan dit ook, maar dan moet de kaarthouder zelf dus wel betalen. Het idee hierachter is dat mensen die geen Museumkaart bezetten ook een keer kunnen profiteren van gratis toegang. Hier vind je meer informatie.

Dit betekent dus goede zaken voor het Stedelijk Museum Almelo aan de Prinsenstraat 13. Dit is je kans om de expositie van Barbie ‘Always a Doll Moment’ gratis en voor niks te bezichtigen en gratis wat cultuur uit eigen stad te snuiven, dus sla je slag!