:

Havenfestival wordt Zomers Almelo!

Groot nieuws: het voormalige Havenfestival gaat op de schop. In plaats van boten, komen er nu meer sportactiviteiten in en op het water in de binnenstad. Volgens Martin Kroeskop van Almelo Events ‘dekt het Havenfestival de lading niet meer'. Als betrokkene bij de organisatie van het Havenfestival kan hij het weten: de belangstelling voor de boten loopt namelijk al enige tijd terug. Tijd voor een overhaul dus, en wel eentje in de vorm van Zomers Almelo 

Om Zomers Almelo te realiseren zijn er daarom dus dit jaar helemaal geen boten uitgenodigd en worden de koppen bij elkaar gestoken voor een ander spetterend programmaHoe dat er precies uit komt te zien is nu nog niet bekend. Wel kan men verwachten dat er zowel sportactiviteiten rond het water worden gehouden, als andere activiteiten op het droge.  

Hou de website en Facebookpagina van Almelo Events in de gaten voor updates rondom Zomers Almelo. De datum is alvast wel bekend: 29 en 30 juni 2024. Dus hou een plekje vrij in de agenda voor een gezellig bezoekje aan de binnenstad.