Happen bij de baas: een nieuw tijdperk met Coen
Wat hij het mooist aan zijn werk vindt? De omgang met gasten en de diversiteit. Nu Coen het stokje heeft overgenomen van de vorige eigenaar Kevin, staat hij aan het roer van een bijzondere zaak. Happen bij de baas biedt namelijk niet alleen delicatessen van kwaliteit (denk aan tapas, goede olijfoliën en Italiaanse cannoli's), maar ook bijzondere weekmenu’s met zelfbereide maaltijden. Ideaal voor iedereen die weinig zin of tijd heeft om te koken maar toch iets lekkers en gezonds op tafel wil.
Ook de levensgenieters die graag buiten de deur tafelen worden op hun wenken bediend. Happen bij de baas is namelijk ook een lunchroom waar men dikke, smaakvolle boterhammen serveert met divers beleg. De locatie aan het Kolkje is intiem en geborgen, maar bevindt zich toch in hartje Almelo. Op je gemak lunchen in alle rust.
Eigenaar Coen is van plan om veel van dit concept te behouden zoals het is, maar wel met zijn eigen touch. Hoe dat eruit gaat zien?
‘Zelf wil ik mijn stempel drukken door de producten nog meer dan nu al het geval is, uit onze eigen regio te halen. Er zijn een aantal prachtige bedrijven met ambachtelijke producten welke ik graag in onze zaak verkoop.’
De regio nog meer op de kaart zetten dus. Daarnaast hoopt Coen zijn stagiaires en medewerkers enthousiast te maken voor het horecavak. De afwisseling en het mooie contact met gasten zijn namelijk in zekere zin onbetaalbaar.
Zijn grote droom voor Happen bij de baas?
‘Ik hoop de gevestigde naam verder uit te breiden en in Almelo meer naamsbekendheid te vergaren.’
Hier alvast een kleine stap in de goede richting. Voor alle lezers die op zoek zijn naar een heerlijke verse maaltijd of (hartige) producten van goede kwaliteit, probeer Happen bij de baas eens!