:

De nieuwe Cityguide is uit!

Almelo verandert en leeft, net als de seizoenen. Om die reden wordt er eens in de zoveel tijd een nieuwe Cityguide uitgebracht. Hierin staan de verschillende stadskwartieren met elk hun eigen ‘vibe. Daarnaast zijn hier ook winkels en horeca te vinden die Almelo een uniek karakter geven. Denk bijvoorbeeld aan vintage stores, decoratiezaken en bijzondere eetgelegenheden.  


Om al dat moois als bezoeker te kunnen ontdekken, staat er ook beknopte praktische informatie in de Cityguide. Denk bijvoorbeeld aan een overzicht met informatiepunten, een kaart met markante locaties en een QR-code die je zo naar de website uitinalmelo.nl leidt. Hierin staat bijvoorbeeld een uitgebreid parkeeroverzicht. En dat allemaal op broekzakformaat.  

De Cityguide is vanaf nu gratis onder andere bij de Stadswinkel Almelo Promotie (Grotestraat 118), het hotel Huis van Bewaring (Marktstraat 7), chocolaterie, koffie- en theespeciaalzaak Torino (Koornmarkt 27) en Proeflokaal de Zwarte Parochie (Grotestraat 48) verkrijgbaar, en natuurlijk bij de verschillende Almelo Infopunten in de binnenstad.