:

Almelo Ontdekt de Zomer!

De zonovergoten zomer is eindelijk aangebroken. Des te meer reden om van de bank af te komen en de deur uit te gaan. Naast het festival Zomers Almelo is er op de koopzondag van 30 juni ook nog de gezellige markt 'Almelo Ontdekt'. Deze markt sluit met het thema 'Almelo ontdekt de zomer' perfect aan op 'Zomers Almelo' en is een feestje voor het hele gezin. 


Alle winkels zijn deze koopzondag van 12.00-17.00 uur open en het parkeren is gratis! 

Op het Waagplein vind je gezellige kraampjes, leuke activiteiten en sfeervolle live-muziek. Het springkussen zal bij ook de jongere energieke bezoekers een hit zijn zodat je heerlijk tijd met elkaar kunt doorbrengen.

De locatie van Almelo Ontdekt is een plek waar je kan chillen en kan laten inspireren. Het Waagplein is intiem en gezellig, heerlijk zittend onder de groene bomen met op- en aan het plein de brownies van Brownies&DownieS, het ijs van Van der Poel en de lekkernijen van Bakker Bart. Maar ook op de markt zelf vind je diverse food & drink kramen- en trucks. 

Zin om erop uit te gaan? Almelo Ontdekt de Zomer wordt op de koopzondag van 30 juni gehouden en is te bezoeken vanaf 12:00. Dus save the date!