:

Kunstroute Almelo

Ilse DeLange en Herman Finkers klinken je bekend in de oren toch? Goed nieuws: Almelo heeft nog veel meer artistiek talent. Dus ga erop uit en ontdek de Almelose kunst door het bewandelen van de Kunstroute, gratis en voor nop. Hier ligt de kunst vaak (bijna) letterlijk voor het oprapen. Waar dan? Daar kom je achter door deze verrassende Kunstroute te volgen van 6,5 kilometer. Daarna zal die warme kop chocolademelk (tip: bij Nielz hebben ze een paar zeer appetijtelijke specials) vast voortreffelijk smaken! Maak er een simpel maar leuk spelletje ‘spot de kunst’ van met je vrienden of kinderen en haal het safarigevoel zo naar het mooie Almelo. Alleen dan zonder de gevaarlijke dieren en veel voordeliger voor de portemonnee. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je wel wat zin in beweging en een mooie ontdekkingstocht? Download dan de flyer hier voor de kaart van de Kunstroute of bezoek de Stadswinkel Almelo Promotie, ons toeristen informatiepunt in de binnenstad, voor een papieren exemplaar. Het startpunt van de route is het Marktplein. Lees verder

Ilse DeLange en Herman Finkers klinken je bekend in de oren toch? Goed nieuws: Almelo heeft nog veel meer artistiek talent. Dus ga erop uit en ontdek de Almelose kunst door het bewandelen van de Kunstroute, gratis en voor nop. Hier ligt de kunst vaak (bijna) letterlijk voor het oprapen. Waar dan? Daar kom je achter door deze verrassende Kunstroute te volgen van 6,5 kilometer. Daarna zal die warme kop chocolademelk vast voortreffelijk smaken! 

Maak er een simpel maar leuk spelletje ‘spot de kunst’ van met je vrienden of kinderen en haal het safarigevoel zo naar het mooie Almelo. Alleen dan zonder de gevaarlijke dieren en veel voordeliger voor de portemonnee. 

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je wel wat zin in beweging en een mooie ontdekkingstocht? Bekijk en download dan de flyer hier voor de kaart van de Kunstroute of bezoek de Stadswinkel Almelo Promotie, ons toeristen informatiepunt in de binnenstad, voor een papieren exemplaar. 

Het startpunt van de route is het Marktplein.