:

Fietsroute Textiel

Aan Almelo Promotie is de Fietsroute Textiel omschreven als ‘de meest veelzijdige fietsroute die jullie tot nu toe gemaakt hebben’. De route van zo’n 28 kilometer voert bezoekers langs de rijke textielhistorische plekken van de stad en laat hen kennismaken met bekende namen als Salomonson en Ten Cate. Waar sommige oude gebouwen uit die historie zijn verdwenen, zijn er andere plekken voor teruggekomen, zoals de Havenkom. De route laat je hiernaast ook kennismaken met de ‘groene longen’ van Almelo en het verrassende waterleven in de stad. Klik hier voor de routekaart of download hem door op de downloadknop te drukken op dit artikel (naast ‘delen’). U kunt ook een papieren versie gratis ophalen bij Stadswinkel Almelo Promotie. Het startpunt is het Stadhuis Almelo. Voldaan? Relax na een dag goed trappen en combineer dit uitje met bijvoorbeeld een etentje bij een van onze vele restaurants met uiteenlopende keukens. Er zit er vast een bij van je gading. Lees verder

Aan Almelo Promotie is de Fietsroute Textiel omschreven als ‘de meest veelzijdige fietsroute die jullie tot nu toe gemaakt hebben’. De route van zo’n 28 kilometer voert bezoekers langs de rijke textielhistorische plekken van de stad en laat hen kennismaken met bekende namen als Salomonson en Ten Cate. Waar sommige oude gebouwen uit die historie zijn verdwenen, zijn er andere plekken voor teruggekomen, zoals de Havenkom.

De route laat je hiernaast ook kennismaken met de ‘groene longen’ van Almelo en het verrassende waterleven in de stad.

Klik hier voor de routekaart of download hem door op de downloadknop te drukken op dit artikel (naast ‘delen’). U kunt ook een papieren versie gratis ophalen bij Stadswinkel Almelo Promotie. 

Het startpunt is het Stadhuis Almelo.

Voldaan? Relax na een dag goed trappen en combineer dit uitje met bijvoorbeeld een etentje bij een van onze vele restaurants met uiteenlopende keukens. Er zit er vast een bij van je gading.