:

Fietsroute De Heerlijkheid

Heerlijk fietsen met Fietsroute De Heerlijkheid, de oude benaming voor het grafelijke landgoed om Almelo heen, die tot in de binnenstad reikt. Huize Almelo is het centrum op dit landgoed en wordt nog steeds bewoond door de grafelijke familie Van Rechteren Limpurg. De fietsroute van 3,5 kilometer is heerlijk ontspannen en een perfecte mix van stadse levendigheid en groene natuur. Laat de route je als vanzelf door de groene weelde van de Gravenallee naar het Gravenbos en beek De Loolee leiden. Misschien spot je zelfs een ijsvogel (je zou niet de eerste zijn). Fietsroute De Heerlijkheid is fijn genieten, zowel in de stad als midden in het groen. Hier vindt u de routekaart of download hem bij de downloadknop van dit artikel rechts (naast de knop 'delen'). Een papieren exemplaar kun je gratis ophalen bij Stadswinkel Almelo Promotie. Het startpunt is het Stationsplein. Voldaan? Ontspan en trakteer jezelf op een lekkere warme koffie bij een van onze cafe's in de binnenstad. Er is genoeg keus! Lees verder

Heerlijk fietsen met Fietsroute De Heerlijkheid, de oude benaming voor het grafelijke landgoed om Almelo heen, die tot in de binnenstad reikt. Huize Almelo is het centrum op dit landgoed en wordt nog steeds bewoond door de grafelijke familie Van Rechteren Limpurg. De fietsroute van 3,5 kilometer is heerlijk ontspannen en een perfecte mix van stadse levendigheid en groene natuur. Laat de route je als vanzelf door de groene weelde van de Gravenallee naar het Gravenbos en beek De Loolee leiden. Misschien spot je zelfs een ijsvogel (je zou niet de eerste zijn). 

Fietsroute De Heerlijkheid is fijn genieten, zowel in de stad als midden in het groen. Hier vindt u de routekaart of download hem bij de downloadknop van dit artikel rechts (naast de knop 'delen'). Een papieren exemplaar kun je gratis ophalen bij Stadswinkel Almelo Promotie.

Het startpunt is het Stationsplein.


Voldaan? Ontspan en trakteer jezelf op een lekkere warme koffie bij een van onze cafe's in de binnenstad. Er is genoeg keus!