:

Zo goed al nieuw

Op zondag 21 april a.s. treden 15 kinderen en jongeren van Servus Junior in de Theaterzaal van Theater Hof 88 op met de musical Zo goed als nieuw. Kaarten voor deze musical vol leuke typetjes, grappige acts en vrolijke liedjes zijn voor 10 euro te koop bij de kassa van het theater of via www.hof88.nl. Lees verder

Op zondag 21 april a.s. treden 15 kinderen en jongeren van Servus Junior in de Theaterzaal van Theater Hof 88 op met de musical Zo goed als nieuw. Kaarten voor deze musical vol leuke typetjes, grappige acts en vrolijke liedjes zijn voor 10 euro te koop bij de kassa van het theater of via www.hof88.nl.

Het verhaal
Zo goed als nieuw speelt zich af in kringloopwinkel ‘Hebbes’. Hier worden spullen gebracht die een tweede leven krijgen. Nou ja…eigenlijk komen de mensen vooral spullen bréngen naar de kringloopwinkel. Er wordt bijna niks meer gekocht. Waarom? Mensen willen liever nieuwe spullen in plaats van ouwe meuk. Bijvoorbeeld een WhyPhone, die nieuwe gadget die iedereen wil hebben. Deze telefoon geeft het antwoord op al je vragen. Hoe gaat de kringloopwinkel dit overleven? Misschien biedt een medegebruiker de oplossing? En wat gaat die dan wel verkopen? Juist, Whyphones!

Over Servus Junior
Servus Junior is sinds 2018 een volwaardige afdeling van Muziektheater Servus. De kinderen en jongeren (tussen 7 en 16 jaar) repeteren iedere woensdag onder leiding van een professionele artistieke leiding in verenigingsgebouw De Klankkast. Zo goed als nieuws is de vierde musical van Servus Junior. Voor meer informatie over Servus Junior en Muziektheater Servus Almelo ga naar http://www.servus-almelo.nl.

Bron: Uit in Almelo