:

Jeannine La Rose

Jeannine la Rose behandelt in Genoeg?! een gevoel dat we allemaal kennen, maar vaak niet durven te voelen: dat we er mogen zijn, zowel onze mindere als goede kanten. Lees verder

Jeannine la Rose behandelt in Genoeg?! een gevoel dat we allemaal kennen, maar vaak niet durven te voelen: dat we er mogen zijn, zowel onze mindere als goede kanten.

Veel mensen zijn continu bezig met de verwachtingen van anderen. We leven zoals we zouden moeten zijn in plaats van wie we daadwerkelijk zijn. Botox, diëten en door iedereen aardig gevonden willen worden: de voorbeelden zijn legio. Maar wanneer is het nou eens genoeg?!

La Rose - bekend van musicals als TINA en The Bodyguard - speelt in deze voorstelling geen rol, maar gewoon zichzelf. Ze kent het gevoel van 'anders' zijn maar al te goed. "‘Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans en Europees val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik, maar helaas nooit te dun."

In Genoeg?! trakteert ze je op cabaret met een lach en een traan. Ontroerend en verbindend, en bovenal een ode aan trouw zijn aan jezelf.

Bron: Uit in Almelo