:

Expositie: Ankie van Huizen en Randy van Lingen

In de negende expositie van het Kunst Punt Almelo zie je het werk van twee zeer verschillende kunstenaars die beiden vanuit hun passie werken. Lees verder

In de negende expositie van het Kunst Punt Almelo zie je het werk van twee zeer verschillende kunstenaars die beiden vanuit hun passie werken.

Randy van Lingen

“Alles begint met passie.”

Randy legde op de DEVA het fundament om uit te groeien tot een zeer veelzijdig beeldend kunstenaar. Hij kreeg landelijke bekendheid door de eerste prijs voor Dutch illustrations en recenter door zijn project op het Amsterdam Light Festival en met het paard van Vredestein autobanden. Op de expositie zijn grote en kleine figuratieve beelden te zien van zijn muze Marjon, enkele grote fantasievolle schilderijen en een klein 'Vredestein’ paard.

Ankie van Huizen

“Schilderen is mijn passie.”

Ankie schildert al haar hele leven. Ze heeft op de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam voor de specialisatie tekenen, schilderen en ontwerpen gekozen. Voor het publiek dat op de Herman Krikhaar exposities afkwam is ze drievoudig winnaar. Op deze expositie laat ze schilderijen zien van de Engelse kust en manshoge illustraties op zeildoek. Kenmerkend is de kleurvaste uitvoering met veel blauw en accenten in oker, groen, rood en wit.

Bron: Uit in Almelo

Alle data