:

Almelo ontdekt

Een feest voor alle zintuigen, waar je kunt genieten van heerlijk eten, live muziek en een gezellige sfeer. Ze verwelkomen je met open armen! Lees verder

Een feest voor alle zintuigen, waar je kunt genieten van heerlijk eten, live muziek en een gezellige sfeer. Ze verwelkomen je met open armen!

Naast dat alle winkels op deze zondag geopend zijn en je heerlijk kunt shoppen vindt je op het Waagplein het leuke Almelo Ontdekt!

Laat je ook meevoeren op de vrolijke klanken van 'Down South', een muzikale sensatie die je niet wilt missen! Met hun aanstekelijke ritmes en pakkende melodie├źn, belooft deze band je een onvergetelijke middag vol dans en plezier.
Ook voor onze jongste bezoekers hebben we iets speciaals! Laat de fantasie de vrije loop terwijl de kinderen getransformeerd worden in kleurrijke vlinders, stoere superhelden of schattige dieren dankzij de vakkundige handen van onze schminkartiest.

Geen zorgen over het vinden van een parkeerplek - we bieden gratis parkeermogelijkheden voor alle bezoekers. En als je op de elektrische fiets komt, dan kun je je accu gratis veilig laten bewaren bij Het Huis van Katoen en Nu.

Zo kun je zonder stress genieten van alles wat de Almelo Ontdekt te bieden heeft.

Bron: Uit in Almelo

Alle data