:

Tribute to The Cats Band

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Ook in Almelo speelde de band voor uitverkochte zalen en beleefden velen gezelligheid en plezier aan een avondje Catsmuziek. Lees verder

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Inmiddels zijn we 17 jaar en meer dan 650 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. Ook in Almelo speelde de band voor uitverkochte zalen en beleefden velen gezelligheid en plezier aan een avondje Catsmuziek.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.


Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo