:

Fietsroute Rondje Almelo

Ontdek Almelo op je stalen ros. Laat de wind door je haren wapperen, vang de geuren op van de seizoenen. Krokusjes in de lente, de uitbundige canna's in de zomer, de oranje weelde van de herfst en met een beetje geluk het krakende ijs in de- nee, fietsen op glad ijs raden we niet aan. Deze fietsroute voert je langs allerlei bezienswaardigheden rondom Almelo met als startpunt Huize Almelo aan de Gravenallee. Deze route is zeer veelzijdig in lengte, waardoor hij gemakkelijk te volgen is voor fietsers van allerlei niveaus. Lees hier meer en bekijk de kaart, of download hem op deze pagina met de downloadknop (naast de ‘delen’ knop). Voldaan? Ontspan en trakteer jezelf op een lekker ijsje bij een van onze ijssalons. Te koud voor ijs? Pak een cafeetje voor heerlijk warme koffie. Lees verder

Ontdek Almelo op je stalen ros. Laat de wind door je haren wapperen, vang de geuren op van de seizoenen. Krokusjes in de lente, de uitbundige canna's in de zomer, de oranje weelde van de herfst en met een beetje geluk het krakende ijs in de- nee, fietsen op glad ijs raden we niet aan. 

Deze fietsroute voert je langs allerlei bezienswaardigheden rondom Almelo met als startpunt Huize Almelo aan de Gravenallee. 

Deze route is zeer veelzijdig in lengte, waardoor hij gemakkelijk te volgen is voor fietsers van allerlei niveaus. Lees hier meer en bekijk de kaart, of download hem op deze pagina met de downloadknop (naast de ‘delen’ knop).

Voldaan? Ontspan en trakteer jezelf op een lekker ijsje bij een van onze ijssalons.

Te koud voor ijs? Pak een cafeetje voor heerlijk warme koffie.