:

Rondvaart Almelo

Marktplein 35, Almelo

De Stichting Almelose Platbodems biedt iets moois aan: Promotie rondvaarten in de periode april tot oktober. Voor een bescheiden 5 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar 2,50 euro kun je elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur mee met de rondvaartboot. (Mits de boot niet verhuurd is.) De opstapplaats is vanaf de havenkom in hartje centrum bij de ijsvogels.: Tijdens deze tocht ontdek je Almelo al varend vanaf het water, terwijl een gids van de stichting enthousiast een stukje over de rijke geschiedenis van de stad deelt. Dit is een mooie ontspannen beleving voor jong en oud, gezinnen en gezelschappen met vrienden. De boot waarin je vaart is een stukje geschiedenis op zich: ze is meer dan honderd jaar oud en werd ooit gebruikt voor het vervoeren van turf. Lees verder

De Stichting Almelose Platbodems biedt iets moois aan: Promotie rondvaarten in de periode april tot oktober. Voor een bescheiden 5 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar 2,50 euro kun je elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur mee met de rondvaartboot. (Mits de boot niet verhuurd is.) De opstapplaats is vanaf de havenkom in hartje centrum bij de ijsvogels.:

Tijdens deze tocht ontdek je Almelo al varend vanaf het water, terwijl een gids van de stichting enthousiast een stukje over de rijke geschiedenis van de stad deelt. Dit is een mooie ontspannen beleving voor jong en oud, gezinnen en gezelschappen met vrienden. De boot waarin je vaart is een stukje geschiedenis op zich: ze is meer dan honderd jaar oud en werd ooit gebruikt voor het vervoeren van turf.

De Stichting Almelose Platbodems biedt meerdere vaarroutes aan, waarvan de rondvaart door Almelo er eentje van is. Op hun website vindt je meer informatie over de complete dagtochten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vaartocht op maat in overleg samen te stellen. Zoals de stichting zelf zegt: ‘Alles is bespreekbaar.’ Dus schroom niet en bel Stichting Almelose Platbodems voor een gegarandeerd unieke beleving!

Wilt je meevaren?

Bel dan op 06-82948705 of mail naar info@praamalmelo.nl

Reserveren is gewenst.