:

Le Coupeur Atelier

Oranjestraat 34, Almelo

In een tijdperk waar duurzaamheid ook in de mode steeds belangrijker wordt, zijn kledingmakers goud waard. En in de binnenstad van Almelo is er zojuist eentje bij gekomen. In de Oranjestraat 34 zit namelijk Le Coupeur Atelier. Eigenaar Ugur Kara zet zijn jarenlange ervaring als kledingmaker hier met liefde in. Le Coupeur Atelier is een veelzijdige zaak. Je kan er terecht voor kledingreparatie, kledingstomerij en meubel stoffering. Dus twijfel niet langer over dat gaatje in je jas of broek laten repareren en kom langs! Lees verder

In een tijdperk waar duurzaamheid ook in de mode steeds belangrijker wordt, zijn kledingmakers goud waard. En in de binnenstad van Almelo is er zojuist eentje bij gekomen. In de Oranjestraat 34 zit namelijk Le Coupeur Atelier. Eigenaar Ugur Kara zet zijn jarenlange ervaring als kledingmaker hier met liefde in. Le Coupeur Atelier is een veelzijdige zaak. Je kan er terecht voor kledingreparatie, kledingstomerij en meubel stoffering.

Dus twijfel niet langer over dat gaatje in je jas of broek laten repareren en kom langs! 


Oranjestraat 34, 7607 BK Almelo

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.